Mała zamrażarka pionowa od -25ºC do 65ºC. Przyjazność dla użytkownika i niewielkie rozmiary sprawiają, że ta zamrażarka to doskonały wybór do użytku w laboratorium oraz do użytku osobistego i elastycznego.
Przechowywanie żywności w bardzo niskich temperaturach (-40ºC do -60°C) pomaga zachować jakość organoleptyczną mięsa, co pozwala uzyskać ostateczną świeżość podczas rozmrażania.
Coraz bardziej popularne jest stosowanie zamrażarek XLT w restauracjach do głębokiego mrożenia żywności, składników i ryb. Obejmuje to ryby ogólne, takie jak dorsz czy mintaj, ryby pelagiczne jak tuńczyk oraz bardziej wyspecjalizowane dania rybne.
Nasze zamrażarki XLT -60ºC cieszą się szczególną popularnością w restauracjach, restauracjach sushi, wśród profesjonalnych rybaków i dystrybutorów produktów rybnych.
Druga zastosowanie dla zamrażarki XLT U100 to przechowywanie materiałów i testowanie materiałów. Badania i rozwój w wielu branżach, takich jak motoryzacja, telekomunikacja, przemysł lotniczy i żeglugowy, wykorzystują zamrażarki XLT do przechowywania, skurczania i testowania różnych materiałów.
Zamrażarka XLT U100 ma następujące kluczowe cechy:
- Optymalna powierzchnia podstawy i pierwszorzędne wykorzystanie miejsca.
- Łatwa instalacja – zamrażarka może przechodzić przez wszystkie standardowe drzwi. W połączeniu z niską wagą jest także bardzo łatwa do przenoszenia.
- Niskie koszty eksploatacji dzięki bardzo ograniczonemu konserwacji, serwisowi na miejscu i niskiemu zużyciu energii.